(ВІДЕО) У Чернівецькій області прикордонники зі стрільбою затримували пачкарів

НАЗАД
15 жовтня 2021 12:31

Учора прикордонники Чернівецького загону припинили дві спроби контрабанди сигарет у Румунію поза пунктами пропуску.

На ділянці відділення «Біла Криниця» група реагування переслідувала двох чоловіків, яких виявили з пакунками на шляху до кордону. Затримати порушників вдалося лише після попереджувальних пострілів.

Затримані виявилися жителями прикордонних сіл. У них було три пакунки з сигаретами, а під час перевірки місцевості охоронці рубежу знайшли неподалік ще 5 пакунків з тютюновими виробами. Наразі 3760 пачок сигарет вилучили, а на затриманих оформили документи адміністративно провадження. Міру відповідальності жителів прикордоння за спробу незаконно перетинання кордону (ч.2 ст 204-1 КуПАП) та злісну непокору прикордонникам (ст.185-10 КуПАП) встановлюватиме суд. 

Ще одну спробу незаконного переміщення сигарет в Румунію припинили прикордонники на ділянці відділу «Селятин». Невідомі, яких виявив прикордонний наряд, помітивши правоохоронців одразу кинулися тікати, залишивши пакунки, в яких було 5850 пачок сигарет без акцизних марок. Тютюнові вироби наразі доставили у прикордонний підрозділ, очікується передавання їх у митницю.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси